I weekenden blev U19 DM afholdt i Gudme for både drengene og pigerne. I denne artikel kan du læse mere om drengenes spændende turnering.

Hos drengene var nummer 1 fra Jylland/Fyn GOG, som var gået ubesejret igennem U19-ligapuljen i Jylland og Nordsjælland fra Sjælland. Igennem playoffkampene havde HF Mors og Skanderborg/AGF kvalificeret sig til U19.

Drengenes turnering startede ud med semifinalen mellem GOG og HF Mors. GOG og HF Mors var en kamp med mange spillere med liga erfaring på begge holdkort, og dermed var det en intens og godt spillet kamp. HF Mors kom hurtigt bagud med 5-6 mål og havde svært ved at lukke hullet op til GOG. GOG vandt kampen med 35-29.

Dagens anden semifinale stod mellem Nordsjælland og Skanderborg/AGF. Denne semifinale var en af de vildeste håndboldkampe, man har været vidne til. Efter 25 minutter i første halvleg førte Nordsjælland med 19-10, og det lignede ikke, at Skanderborg/AGF ville lave et comeback. Skanderborg gik til pause med 21-14, og det endte med 35-35 efter 60 minutter. Kampen skulle igennem 2 gange forlænget spilletid, og efter 80 minutters håndbold kunne Nordsjællands spillere bryde ud i jubel efter en 45-44 sejr. Nordsjællands venstre fløj, Mathias Kragh, spillede sin livs kamp med 17 mål på 18 forsøg, hvilket er en scoringsprocent på 94 procent, og han sendte et signal om, at Simon Sørensen skal udtage ham til U20 EM til sommer i Slovenien.

Finaledagen

HF Mors og Skanderborg/AGF mødtes i bronzekampen, hvor Mors Thy endte med at vinde bronze efter en 28-27 sejr.

I finalen skulle Nordsjælland se, om de kunne drille forhåndsfavoritterne fra GOG. Efter en tæt pause, hvor GOG førte med 13-9, kunne Nordsjælland ikke følge med GOG, som endte med at vinde 35-22 på hjemmebanen foran Det Gule Hjørne, som skabte god stemning igennem hele finalen. GOG U17-drengene vandt også DM-guld i sidste uge, og de fleste fra U19-holdet kan også spille for U19-holdet, hvilket tyder på, at GOG har et rigtig spændende U19-hold til næste sæson.