I weekenden blev U17 DM for drenge og piger afholdt i Fælledhallen i Skanderborg. I denne artikel kan du læse, hvordan drengenes turnering gik i løbet af de 2 dage.

Ved drengenes U17 DM var holdene fra Jylland, BSH og Mors Thy, der havde kvalificeret sig. GOG havde også kvalificeret sig og Nordsjælland fra Sjælland.

GOG, som var udnævnt til storfavoritter, skulle møde BSH i semifinalen. Den kamp vandt de efter en suveræn indsats. De førte 18-12 ved pausen og fik en 10-måls sejr på 32-22.

Den anden semifinale mellem Nordsjælland og Mors Thy var intens og tæt. Mors var bedst i 1. halvleg, hvor de førte med 2 til pause, men Nordsjælland fik sejren på 26-24 efter en tæt afslutning.

Bronzekampen mellem BSH og Mors Thy endte med bronze til BSH, som førte hele kampen sikkert, men Mors Thy var tæt på at hente dem til sidst. Kampen endte 29-28

Finalen mellem GOG og Nordsjælland blev vundet sikkert af GOG, som gik til pause med 18-5. Da kampen var færdig, kunne GOG-spillerne bryde ud i jubel efter en flot 31-13 sejr.

GOG U17-drenge levede op til de forventninger, der var til dem efter deres flotte spil i den oprindelige turnering.

Guld

GOG

Sølv

Nordsjælland

Bronze

BSH

4.plads

Mors Thy

 

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.