NFH annoncerer i dag, at cheftræner Jakob Larsen vil fratræde sin stilling ved næste sæsons afslutning 2024-25, hvilket markerer afslutningen på en bemærkelsesværdig æra for klubben. Jakob Larsen, der oprindeligt kom til NFH i 2017 fra GOG, vil have tilbragt otte sæsoner i NFH.
Gennem sin tid i NFH har Jakob Larsen opnået betydelige resultater, herunder en guldmedalje og to sølvmedaljer i Santander Cuppen (pokalturneringen), samt en flot sølvmedalje i Europa League sidste år. Disse sejre viser tydeligt hans lederskab og taktiske kunnen på håndboldbanen.
Jakob Larsen har udnyttet en klausul i sin kontrakt, der tillader ham at stoppe pr. 30. juni 2025. Denne beslutning er truffet i samråd med klubledelsen, og begge parter ser positivt på en stærk afslutning af samarbejdet.
Med Jakobs afgang inkluderer det også en ændring i assistenttrænerpositionen, idet Kasper Jensen også vil forlade sin stilling sammen med Larsen. Denne beslutning understøtter strategien om at give den nye cheftræner frihed til at sammensætte sit eget hold.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.