Ubesejret gennem grundspillet

Efter dagens sejr over Skjern er det en kendsgerning, at GOG’s U19-drenge har vundet alle deres kampe i U19-ligaen og derfor ligner en storfavorit til U19 DM Final Four, som afholdes i Gudme d. 4.-5. maj. Udover GOG har Nordsjælland også kvalificeret sig som nr. 1 fra den sjællandske pulje. De sidste to hold findes i to forskellige knockoutkampe, som spilles over to kampe, hjemme og ude. Det bliver Skanderborg AGF mod KIF Kolding i den ene kamp og den anden kamp mellem HF Mors og FIF/Ydun.

GOG U19 er styret af Jeppe Borch og Mikkel Voigt, som også har ansvaret for førsteholdet resten af sæsonen. Spillertruppen er fyldt med store talenter, hvor mange af dem har fået femårige kontrakter i løbet af 2023. De fleste af spillerne er fra årgang 2005 og er dermed også spilleberettiget i næste sæson for U19. De fleste af dem var en del af U17-holdet sidste år, der vandt DM-finalen 47-27 mod TMS Ringsted. Der er tre spillere fra 2005 med kontrakt til 2028 i Frederik Emil Pedersen, Lasse Vilhelmsen og Emil Tonnesen, som er i betragtning til ligaholdet og med omkring U20-landsholdet. Der er flere fra 2005 omkring U20-landsholdet såsom August Lihn, Kasper Teglgaard og William Dalby, men uden ligakontrakt. Hvis man kigger på de spillere fra årgang 2004, er der Hjalte Lykke, som er en fast mand på ligaholdet. GOG og Fredericia mødes samme dag som U19 Final Four foregår og dermed ligner det, at han ikke kommer i spil til U19 DM. Udover Hjalte Lykke er der os Tobias Tombak, som har skrevet kontrakt med TMS Ringsted, og Frederik Jægerum med Fredericia HK, og de to var os med til U19 VM i sommers.

Det bliver spændende at følge med i weekenden 4.-5. maj, hvor U19 DM afholdes, og man kan se mange af fremtidens GOG-spillere i aktion og fremtidens liga spillere fra de andre 3 hold.

 

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.