Matthias Rex skal fremadrettet repræsentere det hollandske landshold

Fredag d. 5. april blev det offentlig kendt efter mange rygter, at Matthias Rex havde fravalgt det danske landshold til fordel for det hollandske. Matthias Rex far er nemlig fra Holland og derfor er muligheden for at repræsentere Holland på senior niveau, blevet en realitet. Matthias Rex var med omkring det hollandske landshold i landsholdssamling i marts måned.

Matthias Rex har været fast mand på diverse ungdomslandshold i Danmark siden 2020 og været med til Em 2021, EM 2022 og VM 2023 som den sidste slutrunde for Danmark. Matthias Rex nåede at repræsentere de danske ungdomslandshold 44 gange, men med lange udsigter til et landsholdsgennembrud for Denmark’s A landshold, betyder han skifter nationalitet. Danmark er nemlig godt besat på målmandsposten i fremtiden med Emil Nielsen, som er 27 år og det unge talent Mikkel Løvkvist på 21, som vi har rygtet til en af verdens største klubber.

Matthias Rex er 21 år og spiller til daglig i GOG, hvor han er reserve til den svenske landsholdskeeper, Tobias Thulin som skifter, til Pick Szeged efter sæsonen. Matthias Rex forlader GOG til sommer for at få mere spilletid og han spøger blandt andet i Sønderjyske. GOG har allerede erstatninger på plads i svenske Peter Johannesson og Salah Boutaf fra Skanderborg AGF. Matthias Rex vandt DM-guldet i sæsonen 22/23 og pokaltitlen de 2 sidste år i hans tid hos GOG.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.