Foto: handballtransfer.dk

Aaron Mensings mundtlige aftale med Füchse Berlin er nu ikke længere en realitet.

Allerede op til denne sæson skulle Füchse Berlin angiveligt have budt på Aaron Mensing, men det blev ikke aktuelt fra GOGs bestyrelse som afviste tilbuddet. For omkring to uger siden var Füchse Berlin og Aaron i forhandlinger igen, for netop at få et skifte til 24/25 sæsonen til at blive aktuelt. Ud fra vores oplysninger skulle alt angiveligt have været på plads, indtil for et par dage siden…

Stefan Kretzschmar ringer til Aaron Mensing!

Igen, ud fra vores oplysninger skulle sportschef, Stefan Kretzschmar fra Füchse Berlin have ringet til Aaron Mensing og fortalt at deres mundtlige “aftale” ikke længere kunne blive en realitet. På baggrund af et bestyrelsesmøde skulle Kretzschmar have fortalt, at klubben ikke havde de økonomiske muligheder for at indgå aftalen.

Aaron blev tilbage i starten af oktober rygtet til Füchse Berlin. Som betød at direktør i GOG, Kasper Jørgensen stod overfor en stor opgave. Men ud fra vores oplysninger vil Aaron dog stadig være på vej tilbage mod Bundesligaen igen.

LÆS MERE: HER

Nu går der forhandlinger om et eventuelt retur skifte til SG Flensburg-Handewitt. MT Melsungen skulle også være interesseret i Aaron, men også omvendt. Så det må være de to potentielle klubber som på nuværende tidspunkt er i spil for den danske venstreback.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.