Foto: Handballtransfer.dk

SønderjyskE er tæt på en norsk højreback fra den stor satsende klub Kolstad. Det er den nuværende backup for Magnus Rød, ved navn Gabriel Setterblom.

SønderjyskE har på nuværende tidspunkt en rigtig dygtig svensk højreback som er eftertragtet rundt omkring og som også er med omkring det svenske A-landshold.

Sidste efterår forhandlede klubben og Andreas Lang sig frem til at fjerne nogle klausuler omkring et udenlandsskifte, så man kunne holde på ham i den igangværende sæson. Det betyder derfor også at Andreas har kontraktudløb til sommer. Så for Thomas Mogensen har der ikke været noget nyt i, at han skulle enten forlænge med Andreas Lang eller købe en ny højreback.

Erstatningen for Andreas Lang er ud fra vores oplysninger den 25-årige nordmand Gabriel Setterblom. Gabriel er 1,94 m og vejer 100 kg også har han været inde omkring det norske B-landshold. Han har scoret 24 mål i 7 kampe i den hjemlige liga i Norge indtil nu.

Han scorede i sidste sæson 63 mål på 20 kampe, som altså ikke er i nærheden af Andreas. Andreas scorede nemlig 162 mål på 30 kampe.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.