Foto: Handballtransfer.dk

Patrick Westerholm og Simon Sørensen bliver i BSH flere år endnu erfarer vi fra vores kilder.

Trænerduoen startede op sammen i 21/22 sæsonen hvor Simon Sørensen sidenløbende er landstræner for u20 landsholdet. Inden BSH kom han fra et  5-årigt samarbejde med Erik Veje, hvor han også var assistenttræner. Men i hans “unge” dage var han cheftræner i Skive fH fra 2012 til 2016.

Patrick Westerholm bor til dagligt i Kolding, hvor han i 2020 egentligt også skulle have været træner for byens ligahold KIF Kolding. Men grundet økonomien i KIF blev det ikke aktuelt, og han endte derfor i BSH.

Under ledelsen af de to ovennævnte har BSH fået bronze i 21/22, 2 Final4 stævner og sidste sæson hvor semifinalen glippede.

Patrick Westerholm og Simon Sørensen skulle afløse 2 træner der havde været BSV og BSH dna’et gennem mange år. Peter Bredsdorff Larsen var cheftræner i BSV fra 2014-2021, hvor han havde den samme assistent fra 2014-2020 i Lars Møller. Den sidste sæson blev han assisteret af Leon Henriksen.

BSH opjusterer rent økonomisk og går en spænende fremtid i møde, hvor den sportslige sektor tror på at de kan føre dem tættere på guldet.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.