Foto: Handballtransfer.dk

Kasper Jørgensen skal ud og finde en erstatning for Aaron Mensing.

Ifølge vores kilder er Aaron Mensing på vej til den tyske hovedstadsklub Füchse Berlin. GOG mister allerede Emil Madsen, som skifter til THW Kiel. Samtidig er Tobias Thulin også rygtet væk fra Sydfyn til sommer.

Aaron har fået sin håndboldopvækst i Flensburg og SønderjyskE, hvor han startede sin senior karriere i 2015, som 18-årig, før han drog vest på til TTH Holstebro.

I Corona-sæsonen 20/21 smadrede han hele ligaen i TTH-trøjen og nåede derfor kun et år i Holstebro inden barndomsklubben Flensburg ville have ham tilbage. På daværende tidspunkt var han stadig på kontrakt to år frem, og han blev derfor købt fri fra kontrakten i Holstebro.

Han spillede to sæsoner i SG Flensburg-Handewitt, hvor især anden sæson vil huskes for en plads på årets hold, her bidrog han med 103 mål og 55 assists. Men det var ikke nok for sønderjyden, som vendte mod Danmark for at øge sine spilleminutter på banen – med et større ansvar.

Han skrev under på en 1-årig aftale med GOG i år. Men allerede inden han skulle tiltræde sin kommende klub på Sydfyn, var Füchse Berlin ude efter ham som erstatning for Jacob Holm. Det var et tilbud Kasper Jørgensen og klubben ikke kunne acceptere.

Men gammel kærlighed ruster ikke og nu ligner det at Füchse Berlin alligevel får glæden af ham fra sommeren 2024.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.