Foto: Handballtransfer.dk

Team Esbjerg mister rygraden af holdet i mange år med Jesper Jensen og Kristine Breistøl.

Handballtransfer erfarer: Line Haugsted til Team Esbjerg.

Det lyder som om Team Esbjerg har store mål for deres fremtid Champions League. Ved at hente den svenske landstræner og nu muligvis også Line Haugsted fra konkurrenten Győri viser de, at de er villige til at investere i talent og erfaring for at styrke deres hold.

Line Haugsted er en anerkendt håndboldspiller og hendes tilføjelse til Team Esbjerg kan være et stort aktiv for holdet. Hendes erfaring og færdigheder kan hjælpe dem med at konkurrere på det højest mulige niveau og forhåbentlig bringe dem tættere på målet om at vinde Champions League.

Team Esbjerg har mange spillere med udløb til sommer blandt andet Nora Mørk og Marit Røsberg Jacobsen. Mens de lige har forlænget med Sanna Solberg til 2026.

Den tidligere Viborg-spiller, som er blevet en del af det fremtidige Esbjerg-projekt, er en meget dygtig 2-vejs-spiller. Hun blev kåret som den bedste forsvarsspiller under EM i 2020 i Danmark og sluttede sæsonen af med imponerende 150 mål i Viborg-trøjen. Desværre blev hendes tid i Viborg afsluttet med en alvorlig skulderskade i den sidste semifinale mod Team Esbjerg, hvilket resulterede i en finaleplads til Team Esbjerg.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.