Foto: Handballtransfer.dk

Selvom de sidste par sæsoner ikke er gået som forventet i Holstebro, har de øget de personale omkostninger med 1,5 million og fået 2 fuldstidstræner og en målmandstræner med flere timer i klubben.

Deres nye cheftræner Arnor Atlason har fået stor indflydelse på køb i forhold til næste sæson.

Der er allerede  blevet hentet Rasmus Henriksen ind, som erstatning for Josip Cavar. Nu ligner det også at Thomas Boilesen og Nicolai Enderleit er fortid i klubben til sommer.

Med disse beslutninger betyder det at der er kun er en senior spiller tilbage, med udløb i 2024 som er Nicolaj Nørager. Der er fortsat tre unge fra årgang 2002 og 2003, som har udløb.

Sommeren 2025 bliver skæbnesvangert for det fremtidige TTH Holstebro da hele 10 spillere har udløb. Så snart kan Arnor fokusere på det nu når truppen er tæt på at være på plads.

Ifølge vores kilder henter TTH 2 nordiske bomber.

Den mest kendte i Danmark er William Aar fra Norge som til dagligt spiller for Ribe-Esbjerg. Han er igang med sin 3. sæson, hvor han kom fra konkursramte Århus Håndbold. William har scoret 66 mål i sæsonen allerede og det er mere end de seneste to sæsoner i Ribe-Esbjerg. William var med til EM i 2020 i Norge og privat danner han par med Julie Bøe fra Team Esbjerg som også har udløb til sommer 2024.

Den anden spiller er en spændende højreback fra Hammarby i Sverige, som er et svensk tophold.

De henter Edwin Aspenbäck fra årgang 2000, som er med det svenske B-landshold i denne uge. Han har fået sin håndboldopdragelse i Skövde, men som 20-årige hentede Elverum ham allerede. De blev desværre ingen succes og nu er han igang med sin 3. og sidste sæson i Hammarby. Han scorede 139 mål i det svenske grundspil sidste år og derfor en ombejlet herre, som TTH nu kan få fat i.

Hvad der skal ske med Enderleit og Boilesen vides ikke pt, men Enderleit drømmer om udlandet og Boilesen blev hentet sent ind som lappeløsning for Jonas Porups skade. Så egentligt kommer det ikke som en overraskelse, at han er på vej videre.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.