Emma Friis forlader Ikast Håndbold til sommer og er ifølge Handballtransfers oplysninger tæt på en aftale med en af Europas største klubber.

Emma Friis siger til sommer farvel til Ikast Håndbold efter otte sæsoner i klubben, der har båret tre forskellige klubnavne, siden venstrefløjen ankom i 2016.

Den nu 24-årige venstrefløj udnytter en klausul i sin kontrakt til at skifte fra Ikast, hvor hun ellers har kontrakt frem til sommeren 2025.

Ud fra vores oplysninger forlyder der stor interesse fra både Györ og CSM Bukarest. Hun regnes som en af Europas allerbedste på sin plads.

I CSM Bukarest vil hun blive klubkammerat med landsholdskollegaen Trine Østergaard. Forlydender fra håndboldmiljøet hævder tilmed, at CSM også viser interesse for Kristina Jørgensen, der er værelseskammerat med Emma Friis på det danske landshold. Kristina Jørgensen, som er på kontrakt i franske Metz, har ligeledes mange bejlere blandt Europas topklubber.

CSM Bukarest vandt Champions League i 2016 og blev nummer tre i de to efterfølgende sæsoner, men har siden da underpræsteret på den store scene i forhold til klubbens store ambitioner.

Herningenseren blev i oktober kåret til årets danske landsholdsspiller for sidste sæson. Hun kom også på All Star-holdet som bedste venstre fløj, da det danske landshold vandt EM-sølv for et år siden.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.