TM Tønder Håndbold har forlænget kontrakten med målmand Jonas Wilde.

Målmand Jonas Wilde kom op til sæsonen 2020/2021 til TM Tønder Håndbold fra SG Flensburg Handewitt, og har i sæsonen været en stabil sidste skanse, der er inde i en god udvikling. Keeperen er også er i klubben i den kommende sæson.

Jonas Wilde ser frem til, at fortsætte arbejdet i TM Tønder Håndbold:
”Jeg har kunnet udvikle mig rigtig godt her de sidste 2 år, både sportsligt og personligt, og det tror jeg på, at jeg vil fortsætte med i den kommende sæson. Vi har et hold af unge spillere, der brænder for at udvikle sig og vinde kampe. Sammen med Michael Wollesen som træner synes jeg, vi har alt, hvad vi skal bruge for at tage det næste step opad, og spille håndbold med succes.
Jeg synes også, at TM Tønder er en fed klub med mange engagerede medarbejdere og frivillige, hvor alt rundt omkring er godt organiseret. Man føler sig velkommen og der er stor interesse i håndbolden. Jeg glæder mig rigtig meget til næste år i TMT.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.