Personen, der skal stå i spidsen for København Håndbold i de kommende sæsoner hedder Rasmus Overby. Han kommer til København Håndbold fra den svenske klub IK Savehof.

“Det er og har været gennem noget tid været min ønske klub i Skandinavien. Med klubbens nye planer for de kommende 3 år er jeg overbevist om, at jeg og staben rundt om holdet kan rykke klubben yderligere. Klubbens ledelse har vist mig en god blanding af langsigtet målsætning, krydret med tilpas ambitiøse kortsigtede ambitioner. Jeg glæder mig til at komme ”hjem” til Frederiksberg Hallen og bringe min familie til Danmark.” Således udtaler Rasmus Overby sig i forhold til at skulle være cheftræner for København Håndbold.

Det bliver spændende at se om Rasmus Overby kan tilføre nogle af de værdier, som han har tilegnet sig i Savehof. København Håndbold er ikke længere et af de hold, som man kan være sikker på kæmper med om DM titlen. Det skal, der laves om på med ansættelsen af Rasmus Overby. Hovedstaden trænger til håndbold succesoplevelser.

Fra sommeren 2022 tiltræder Rasmus Overby cheftræner stillingen og kontrakten løber af tre års varighed.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.