Foto: Pelle M

Sofie Schelde-Rasmussen sætter ord på sin kommende sæson, som skal spilles i den bedste række.

SønderjyskE Damehåndbold sikrede sig, den 09.03. i kampen mod TMS Ringsted, oprykningen til landets bedste række. Vi har fanget Sofie og fået nogle ord omkring forventningerne til næste sæson.

Hvad forventer du til den kommende sæson?

“Det er dejligt, at vi sikrede os den direkte oprykning. Det betyder tidlig ‘sommerferie’, og ikke som sidste år 3 uger tætpakket med oprykningskampe. Næste sæson bliver noget helt andet end i år, det er klart. Men jeg glæder mig utroligt meget til at spille liga. Det har været 3 meget forskellige og  på hver sin måde lærerige år i sønderjyskE, så det er bare helt fantastisk at have været med til at få dem tilbage i ligaen. Pointmæssigt bliver næste sæson nok en lidt anden fortælling end i år, men jeg håber og tror på, at vi rykker op for at blive. Vi har haft en bred trup i år, så konkurrencen har været hård, og jeg tror, at konkurrencen bliver endnu hårdere næste år, så jeg kan i hvertfald glæde mig til nogle fede træninger. Jeg tror også at professionalismen tager et nøk op, selv om niveauet har været utroligt højt i forvejen. Overordnet set bliver det bare utroligt fedt, at komme til at spille blandt de bedste i Danmark, og det er noget vi allesammen glæder os utroligt meget til.”

Hvad skal I gøre, for at etablere jer i ligaen?

“Det er et godt spørgsmål. Vi skal i hvert fald være gode i de rigtige kampe. Og så skal vi begynde at spille to gode halvlege i stedet for kun én. Vi skal selvfølgelig også blive ved med at udvikle os og blive spillet bedre sammen. Individuelt, har vi måske været bedre i 1.division, men det kommer vi ikke på samme måde til at være i ligaen, så vores sammenspil bliver utroligt vigtigt. Klubben har også taget et stort skridt ift. etablering i form af nye signinger, som jo alle kommer til fra ligaen. De må komme med noget erfaring, som forhåbentlig kan hjælpe os andre til at falde bedre til. Forhåbentligvis vil SønderjyskE høre til i ligaen de næste mange sæsoner.”

Hun har netop lige forlænget hendes kontrakt til 2024 med SønderjyskE Damehåndbold.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.