Foto: GOG

Christoffer Dreyer var den næste i rækken til at få sin debut for GOG i European League d. 22.02-22.

19-årige Christoffer fik sin debut for GOG i Finland, da de slog Cocks med cifrene 34-23. Kampens topscorer blev GOGs stregspiller Lukas Jørgensen med 9 mål, men Christoffer Dreyer blev også noteret for 1 mål.

Vi har fået en kommentar fra den unge bagspiller, og hørt hvordan det var at få sin debut:

“Det var selvfølgelig kæmpe stort at få lov til at få debut i Europa for GOG. Det er uden sammenligning det største jeg har prøvet i min relativt korte håndboldkarriere indtil nu. Jeg er vokset op i klubben og den betyder enormt meget for mig, så det at gå fra 3. Holdet på efterskolen da jeg kom tilbage efter 4 års pause fra sporten, til nu at stå og have fået debut for 1. Holdet har jeg svært ved at sætte ord på. Min familie er gul helt ind i hjertet så er sikker på de sad med tårer i øjnene derhjemme. Det har de i hvertfald sagt de gjorde.” Fortæller den gule stjerne og fortsætter:

“Her det seneste år er jeg begyndt at træne med efter behov. Det var og er stadig stort da GOG er en kæmpe klub og de gør det sublimt både nationalt og internationalt hvor de ligger nr. 1 begge steder. Så når man får chancen til træning og så nu også til kamp bliver man da lidt stolt. Jeg har været rigtig glad for at være med på turen til Finland og de har taget super godt i mod mig.” Afslutter han i et interview med Handballtransfer.dk

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.