17-årige Astrid Leslie blev topscorer ved Ungdoms OL, som netop er blevet afsluttet.

Danmark blev ved ungdoms OL i Slovakiet nummer 2, da de tabte finalen til Ungarn. I turneringen fik vi en dansk topscore ved navn Astrid Leslie, hun blev topscore med 39 mål.

Efter de danske u17 spillere er vendt hjem igen, har vi brugt tiden med Astrid og stillet hende nogle spørgsmål:

Hvordan har oplevelsen været omkring OL?

– Det har været en super fed oplevelse. På vores hviledag var vi ude og se de andre danske atleter, hvor vi heppede på hinanden og hyggede os på tværs af sportsgrenene.

Hvad var den bedste oplevelse ved OL?

– Der var mange fede oplevelser. De største oplevelser var helt klart åbningsceremonien og semifinalen. Til åbningsceremonien blev

alle nationer præsenteret, hvor det gik op for en, hvor stort det faktisk var. Den anden største oplevelse, synes jeg helt klart var semifinalen mod Tyskland. Der var fyldt op i hallen, hvilket skabte en fed stemning. Den gode stemning gjorde kampen endnu federe at spille

Hvad synes du om jeres indsats ved OL?

– På trods af, at vi ikke har været samlet særlig mange dage og ikke har haft mange træninger sammen, så synes jeg vi nåede rigtig langt. Vi havde et rigtig stærkt forsvar, med nogle gode keeper inde i målet. Generelt set synes jeg, at vi har leveret en rigtig god indsats ved OL bortset fra finalen, hvor vi ikke leverede på vores bedste niveau samtidig med, at vi mødte en stærk modstander.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.