De danske U18-herrer runder sommerens ungdomsslutrunder af med EM i Montenegro.

EM for U18-herrerne er lige rundt om hjørnet. De rejser snart til Montenegro, hvor forventningerne er meget høje. Det vil vise sig om de kan leve op til forventningerne når de allerede på torsdag skal i aktion. Her møder de Serbien.

To unge har stillet op til et interview, hvor vi har været på forkant og spurgt ind til drengenes forventninger til dette EM.

– Jamen mine tanker omkring slutrunden er egentlig rigtig fine, jeg føler vi har et rigtig godt hold, som kan byde de andre nationer op til dans. Samtidig med det, er jeg overbevist om, at det bliver en lærerig oplevelse, hvor vi også som hold får samlet os endnu mere end vi gør i forvejen, hvilket forhåbentlig medfører til en god placering. Fortæller Hjalte Lykke, som til dagligt spiller ungdomshåndbold i GOG.

Tobias Schmidt fra SønderjyskE Ungdom har gode tanker omkring EM forventningerne:

– Mine tanker omkring denne slutrunde er rigtig gode. Jeg synes vi som hold har rykket os rigtig meget. Og at vores relationer klart er blevet stærkere. Hvilket klart har hjulpet på håndboldbanen også. Alt i alt bliver det bare mega fedt at prøve kræfter i udlandet allerede nu. Også håber vi selvfølgelig på en god placering.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.