<a"http://photo-andersen.dk/">M.Andersen</a>

Hakan Sahin fra Nordsjælland Håndbold gjorde søndag aften comeback på 2. holdet i 2. Division.

Hakan var med 2. Divisions holdet i Ringsted, hvor de overbevisende kørte en sejr hjem på 26-32.

I forbindelse med hans comeback har hovedpersonen selv sat ord på det at være tilbage:

– Det betyder sindssygt meget, at spille igen. Det er ligesom første step man mentalt skal overkomme efter en operation. Jeg stiller utrolig store krav til mig selv og mit niveau og kæmper ihærdigt for at vende tilbage, da jeg stadig er ambitiøs med min håndbold. Siger Hakan Sahin til Handballtransfer.dk

Vi har spurgt, om skulderen nu igen er helt funktionsdygtig efter operationen:

– Jeg mærker ikke noget til skulderen efter min operation og glæder mig over, at min såkaldte sygeperiode, har givet mig mulighed for at optimere mange steder. Skulderen er stærkere end nogensinde. Lyder det i et interview til Handballtransfer.dk

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.