Foto: Lau Nielsen

Emil La Cour stopper i TMS Ringsted.

Emil La Cour stopper desværre med omgående virkning i TMS Ringsted.

Da TMS Ringsted hentede Emil La Cour ind på en 2-årig kontrakt tilbage i marts 2023, var det med håbet om, at Emil var tilbage på fuld kraft efter sin livstruende tarmsygdom, som medførte en operation tilbage i 2021.

Desværre har Emil det sidste stykke tid haft så store smerter, at det har været umuligt for ham at gennemføre både træninger og kampe.

Med Emils helbred for øje, har klubben derfor besluttet at imødekomme Emils ønske om, at ophæve kontrakten med øjeblikkelig virkning og Emil vil således ikke være at finde på holdkortet, når TMS Ringsted på fredag den 13/10 spiller på udebane mod Bjerringbro-Silkeborg.

Emil La Cour vil savnes!

TMS Ringsted har været superglade for Emils bidrag til klubben og med sine 17 mål i de første 5 kampe, har Emil været en vigtig brik i klubbens gode sæsonstart i Håndboldligaen.

Med sin hurtighed og finurlige afslutninger fra fløjen, har Emil taget hjemmepublikummet med storm og han vil helt sikkert blive savnet af alle i og omkring klubben.

Emil La Cour udtaler:
– Jeg er rigtig ked af min tid i TMS allerede skal slutte nu. Kroppen er ikke hvor jeg havde ønsket at den var, desværre. Af den grund har jeg været nødsaget til at trække stikket fra elitesporten.
Der skal lyde en stor tak til alle i og omkring klubben og nu glæder jeg mig til at følge drengene resten af sæsonen.” Lyder det fra den unge venstrefløj.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.