Foto: Handballtransfer.dk

Emil La Cour har i de to seneste kampe ikke været på holdkortet hos TMS Ringsted.

5 kampe er det blevet til for den unge venstrefløj, tilmed 17 mål på 26 forsøg. Men det kan også være hans punktum for nu. Emil gennemgik en operation tilbage i 2021, hvor han blev ramt af en kronisk betændelsestilstand i tyktarmen. Han gjorde comeback i januar 2023, hvor han først debuterede på GOGs 2. Divisions hold og senere hen for ligaholdet.

Emil La Cour & over 30 operationer

Den 22-åriges tyktarm var i så dårlig forfatning, at den helt blev fjernet, og i stedet fik han anlagt stomi. Men også stomien voldte problemer. Lægerne besluttede derfor at operere stomien væk i august 2022 og i stedet forbinde den med den kunstige endetarm, der var lavet under en tidligere operation. Det hjalp heldigvis, og La Cour har siden kunne fokusere på sin restitution.

Alt i alt har TMS Ringsted-spilleren måtte gennemgå op mod 30 operationer. Undervejs i processen gik La Cour fra at veje 73 kilo til 48. Men i dag er mange af de tabte kilo blevet vundet tilbage for fløjspilleren.

Kroppen siger stop

Ud fra vores oplysninger her på Handballtransfer ved vi at Emil La Cour er nødsaget til pause nu. Der vil i de kommende dage blive holdt øje med pressemeddelelser fra TMS Ringsted.

Om det for Emils vedkommende er en pause eller et farvel til alt elitehåndbold, det ved vi endnu ikke.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.