Foto: Handballtransfer.dk

I aften tager Lemvig-Thyborøn mod Mors-Thy i en forhåbentligt propfyldt arena til et spændende derby.

Indbyrdes kampe mellem Lemvig-Thyborøn og Mors-Thy, er størstedelen vundet af dagens favoritter fra Mors. Mors-Thy har vundet 11 ud af 20 kampe, hvor Lemvig-Thyborøn har vundet 9 af dem.

Vi har fået en kommentar fra kampens deltagere i aften:

– Vi ser meget frem til kampen imod MTH, vi er så heldige at have mange modstandere omkring os i Lemvig og det giver altid fantastiske kulisser med vor egne og fjendens medrejsende publikum.
MTH har lagt stærkt fra land og man kan tydeligt se konturerne af at det koncept de har gået og brygget på i årevis kan forløses i år. Selvom MTH ser knivformstærke ud, så er vi grusomt fortrøstningsfulde ved at vi altid kan kæmpe os til at få muligheden for at udmanøvrere vores rivaler når vi spiller i Lemvig.
Hvorfor vi naturligvis går benhårdt efter at påtvinge MTH sæsonens tredje nederlag i morgen. Lyder det fra Emil Tellerup.

Unge Malthe Bull fra Mors-Thy ser frem mod en fysisk hård kamp:

– Lemvig har vist sig at være rigtig godt spillende på hjemmebane, hvor alle hold også godt ved, at det er et svært sted at spille. Jeg er sikker på, at det bliver en fysisk hård kamp med en masse intensitet og forhåbentlig 2 point til Mors Thy til sidst. Fortæller Malthe Bull til Handballtransfer.dk

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.