Nikolaj, Sille og Linus i et interviewFoto: Nikolaj Jacobsen

Nikolaj Jacobsen har nu mere tid på hjemmefronten og nyder at være tilbage.

Nikolaj, Sille og Linus Jacobsen har medvirket i et interview med Handballtransfer.dk.

De fortæller hvordan det er at have en far, som er en af verdens bedste trænere. Hvordan han altid skælder ud, men også lærer fra sig og retter på dem. 

Vi har spurgt Linus og Sille hvordan det er at have en far, som er landstræner?

“Det er både godt og skidt, mest godt. Jeg får jo nogle store oplevelser med min fars håndbold, og får altid lov til at være med tæt på, hvilket jeg er rigtig glad for. Nogle gange når vi er ude sammen til håndbold, så kan det godt være lidt ærgerligt at man skal dele ham med mange andre, og at jeg ikke kan have ham lidt mere for mig selv. Men det er ikke så slemt mere nu, hvor han er meget mere hjemme end han var for nogle år siden.”

Siger Linus mens Sille fortsætter sin udtale om Nikolajs job:

“Lidt det samme, oplevelserne og kampene, selvom jeg næsten ikke kan holde ud og se dem hvis de bliver for spændende. Jeg syntes det er hyggeligt at have min far med, det er dejligt at have håndbolden sammen, specielt også efter mange år hvor han har været meget væk og arbejdet rigtig meget.”

Hjælper Nikolaj meget med træningen og det tekniske?

Sille siger: “For mig er det jo rigtig godt, jeg spiller selv venstre fløj, og nyder godt at hans erfaring på den plads, plus der er nok mange der rigtig gerne ville have en af verdens bedste trænere, så selvom han stiller store krav og forlanger meget af en, så er jeg rigtig glad for at have min far som træner.”

Linus siger: “Ja han hjælper med alt træning, og nogle gange er det også irriterende at have ham som sin klub træner, for man bliver rettet på hele tiden, både i hallen og i haven. Men ellers er jeg bare glad for at have ham som træner så vi kan være sammen, selvom han skælder mig ud når jeg ikke gør tingene som han gerne vil have.”

Til sidst har vi spurgt Nikolaj selv, hvordan det er ikke at dobbelt jobbe længere?

“Jeg er rigtig glad for at jeg ikke dobbelt jobber længere. Der er ingen tvivl om at jeg havde 5 fantastiske år i RNL, men også hårde år der tærede en del på kroppen. Så min krop og hoved har helt sikkert haft godt af at komme hjem og få noget mere ro. Plus at jeg virkelig nyder at kunne være mere social end jeg kunne, ja nærmest siden jeg startede med at være træner, at kunne være en del af mine børns håndbold igen betyder rigtig meget for mig, at kunne komme ud i min barndoms klub igen og give lidt tilbage for det den har givet mig. Og at have mere tid hjemme sammen med familien.”

Sådan slutter Nikolaj interviewet med Handballtransfer.dk

Nikolaj Jacobsens CV

Karriere som spiller:
-1997: GOG
1997-1998: Bayer Dormagen
1998-2004: THW Kiel
2004-2007: Viborg HK

Karriere som træner:
2005-2007: Viborg HK (spillende assistenttræner)
2007-2012: BSV (assistenttræner)
2012-2014: Aalborg Håndbold
2014-2019: Rhein-Neckar Löwen
2017- : Danmark

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.