Olivia Black kontraktskifte til Ajax KøbenhavnFoto: Ajax København

Olivia Black har været ude for en korsbåndskade, som har kostet hende en lang genoptræning.

Olivia har lige skrevet under på en kontrakt med danske Ajax København, læs mere om det her.

Hør Olivia Black fortælle om hendes motivation til at blive ved med at træne, dag for dag. 

“Nu er der snart et år siden jeg blev opereret og jeg begynder at kunne se lyset for enden af genoptræningsperioden, hvilket i sig selv er motivation nok.
Derudover er det også en kæmpe motivationsfaktor for mig at komme tilbage i samme hvis ikke bedre fysisk form end før jeg blev skadet.”

Fortæller Olivia Black og fortsætter interviewet.

“Min fysioterapeut Kenneth Olsen (Copenhagen Physio) har gennem hele genoptræningsforløbet været rigtig dygtig til at give mig programmer, i sær løbeprogrammer, med variation, samt skifte dem ofte, så jeg hele tiden er blevet udfordret indenfor hvad han ved mit knæ har kunne holde til. Så han har også været en faktor i at jeg ikke har mistet motivationen til at træne, selvom der altid er perioder hvor man synes det hele er træls.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.