Svend Rughave skrev i starten af 2020 under på en kontrakt med Skjern Håndbold.

Det unge målmandstalent glæder sig til at komme igang med håndbold igen. Han fortæller blandt andet om hans nye mål, fremtidige drømme og de største oplevelser han allerede har fået.

Hvad ser du mest frem til i Skjern Håndbold?

“Allervigtigst glæder jeg mig jo bare til at komme igang med at spille håndbold igen. Jeg glæder mig til at komme i gang med opstarten, og møde alle min nye holdkammerater og folkene omkring holdet.
Derudover glæder jeg mig til at blive en del af en klub med stærke værdier og visioner, hvor jeg har de bedst tænkelige muligheder for at fortsætte min udvikling som håndboldspiller.” Siger Svend Rughave og fortsætter sin tale om hans håndboldkarriere og den største oplevelse inden for håndbold:

“Målet er at udvikle sig til at være en profil i ligaen. Derefter er drømmen at komme til udlandet, og selvfølgelig ville det også være en kæmpe ære at komme til at spille på A-landsholdet engang i fremtiden. Men vi tager en dag ad gangen.”

“Det må helt klart være de to bronzemedaljer til henholdsvis u18 EM og u19 Vm, og lige derunder ligger debuten i ligaen og EHF-Cuppen også højt på listen.”

Hvad har fungeret bedst, i forhold til det du har opnået nu?

“Det har været rigtig godt for mig at være i GOG de seneste to sæsoner, hvor jeg hver dag har fået skud fra nogle af landets bedste spillere og fået god vejledning af nogle dygtige trænere, hvilket har trukket min udvikling i den rigtige retning.”

“Derudover har det også været vigtigt for min udvikling at jeg siden de helt unge rækker har modtaget specifik målmandstræning. Her har især samarbejdet med min nuværende målmandstræner i GOG, Niels Hecker Jensen skubbet mig rigtig langt de seneste to sæsoner.” Slutter han sit interview med Handballtransfer.dk

Svend Rughave har tidligere spillet hos HF Mors og GOG

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.