Ian Marko Fog som træner for Team SydhavsøerneFoto: TeamSydhavsøerne

Ian Marko Fog har ladet sig interview af Handballtransfer.dk, i forbindelse med det nye kapitel i hans liv.

Ian Marko Fog skrev i december 2019 under med Team Sydhavsøerne, læs om det her. Tidligere har han stået i spidsen for Nordsjælland Håndbold og svenske Helsingborg, så massere af erfarring det har han.

Ian har før selv stået på banen som spiller, han har tidligere spillet for Bjerringbro-Silkeborg og Nordsjælland, men også spillet 130 kampe for det danske landshold.

I forbindelse med hans snart første sæson hos Team Sydhavsøerne, har vi fået et par ord fra Ian Marko Fog, som glæder sig helt vildt til den kommende sæson.

“Jeg glæder mig til at starte op. Jeg har store ambitioner, og mit mål er at få en hele Lolland Falster til at bakke op om projektet. Det sportslige mål er ligaen. Men grundet Corona, så er der kommet lidt bump på vejen. Vi mangler stadig brikker i vores puslespil. Og er ikke glad for spillerne ikke kan træne i hal.” Siger han forventningsfuldt og fortsætter:

“Synes det er et meget spændende set up i klubben. Altid god stemning og stor opbakning fra en masse loyale fans i hallen. Truppen har masser af kvalitet. Så glæder mig reelt set bare til at komme i gang.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.