Lotte Grigel og Stine Bodholt til fest i NantesFoto: Handballtransfer

Lotte Grigel har stillet op til et inteview med os, hvilket har givet et godt indblik i hendes liv i Frankrig og fransk håndbold.

Den danske landsholdsspiller er født og opvokset i Esbjerg. Hun er playmaker og har det fantastisk i franske Nantes. Læs vores interview med Lotte Grigel herunder, som omhandler franske Nantes og Frankrig.

Hvordan er det at spille i Frankrig?

“Det har indtil videre været en helt fantastisk oplevelse. Der er jo mange ting som spiller ind, når man bor i udlandet. Klubben skal gerne fungere, byen være spændende og så er man også ret afhængig af gode holdkammerater. Jeg synes, jeg har fået det hele her i Nantes. Min mand og jeg er virkelig glade for at bo her, hvilket uden tvivl betyder meget for, at man også trives på banen.”

Kunne du godt blive dernede?

“Det er altid svært at spå om fremtiden, men jeg har jo en sæson mere, så jeg bliver i hvert fald et år mere.”

Bliver der snakket engelsk, eller er det hele på fransk?

“Vi snakker alle mulige sprog til træning. Det er ret sjovt. Vi kommer jo fra flere forskellige lande, så vi har fundet vores eget sprog på holdet. Det hele er et fint mix af både fransk, dansk, engelsk og lidt spansk. Jeg tror næsten, at det kun er os, der forstår, nogle af de ting der bliver sagt.”

Har I stor relation til herreholdet, hvis ja – Hvordan?

“Som klub har vi intet med herreholdet at gøre. Det er ret imponerende i Nantes. Byen har professionelle sportshold i både volleyball, fodbold, basket og så håndbold på både herre- og kvindesiden. Byen bakker enormt op om sport, så det er ret fedt, at der er mulighed for at komme ud og se en masse god sport i forskellige sportsgrene til hverdag.”

Lotte har spillet følgende steder:

2008-2015 Team Esbjerg
2015-2017 Rostov-Don
2017-2019 Debreceni VSC
2019- Nantes

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.