Foto: EH Aalborg

Vi har spurgt Maiken Skov om hvordan det er, at tage skridtet videre fra ungdomshåndbold til senior.

For tre uger siden underskrev Maiken Skov er talentaftale med EH Aalborg, læs mere om det her.

Den lokale Aalborg spiller har sat ord på hvor stor en omvæltning det er:

“Det er selvfølgelig en stor omvæltning at gå fra ungdomshåndbold til senior, dog har vi i EH Aalborg været dygtige til at skabe en glidende overgang. Der er en langt større fysik, intensitet og hårdhed, men det er samtidig det, der gør det så fedt, og som bidrager til min udvikling. Alle pigerne har heldigvis været super søde til at tage i mod os unge, hvilket har skabt en stor tryghed. Det professionelle miljø, seriøsiteten og ambitionerne er personligt noget jeg synes er virkelig fedt. Jeg er derfor super glad for, at jeg har fået denne mulighed. Jeg glæder mig bare til at klø på og give den gas.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.