Foto: Privat

Mads Svane Knudsen er blevet en del af Skjern Håndbolds træningsgruppe.

Mads har i denne sæson spillet hos HF Mors U19. Grundet ligatruppen i Mors/Thy Håndbold ikke har plads til flere i “boblen” har han derfor søgt nye udfordringer.

For den unge playmaker har det betydet, at han nu er blevet en del af Skjerns træningsgruppe. Han kan derfor fortsat træne uden problemer for resten af sæsonen. Det kan kun lade sig gøre, fordi Skjern Håndbold ikke har fyldt “boblen” og derfor kan tilkoble flere spillere. Mads lød super taknemlig ved at have fået muligheden for, at kunne træne med uden problemer med restrektionerne.

“På grund af situationen med de skærpede corona restrektioner, er det ikke længere en mulighed at træne med ligaholdet i Mors/Thy Håndbold. Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt at det ikke kan lade sig gøre, men sådan er det. Det er jo en mærkelig tid vi lever i. Jeg har derfor fået en mulighed for at blive en del af Skjerns træningsgruppe for resten af denne sæson. Det ser jeg som en god mulighed for mig, og for min videreudvikling, da jeg på den måde kan fortsætte med at træne for fuld styrke.
Jeg har trænet med i Skjern i en uge nu, og alle gutterne har taget rigtigt imod mig fra dag 1. Det er et rigtigt godt træningsmiljø med nogle prominente navne iblandt hernede, som jeg glæder mig til at prøve kræfter med det næste stykke tid!” Siger Mads Svane Knudsen til Handballtransfer.dk

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.