Foto: Odense Håndbold

 

Landsholdsaktuelle Helena Elver skifter efter denne sæson fra Aarhus United til Odense Håndbold. Hun har skrevet under på en fireårig aftale med den fynske klub.

Den 22-årige playmaker har i de seneste to sæsoner fået sit gennembrud i den danske liga hos Aarhus United og ser nu frem til nye, spændende udfordringer: ”Jeg synes, det er megafedt, og jeg glæder mig til at skulle spille europæisk håndbold. Jeg synes, Odense Håndbold har et godt setup, et godt træningsmiljø og en masse dygtige spillere, og det glæder jeg mig til at blive en del af. Jeg har allerede fået et rigtig godt indtryk af klubben, og så har jeg en rigtig god kemi med Ulrik Kirkely, som jeg også glæder mig til at få som træner.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.