Foto: TMS Ringsted

For et par dage siden fik Lasse Hamann-Boerihts ophævet sin kontrakt med SønderjyskE, da han havde fået lov til at kigge efter en anden klub, hvori der kunne ligge lidt mere spilletid. Derfor har Playmakeren indgået en 2-årig aftale med TMS-Ringsted, som lige nu ligger nummer 1 i 1. division.

Vi har i anledningen af Lasse’s skifte, stillet ham et par spørgsmål. Blandt andet hvilken rolle han forventer at få på holdet, men samtidig om TMS-Ringsted bliver et hold som kan fastholde sig i ligaen, eller om det kun bliver et enkelt år i landets bedste række.

“Jeg vil håbe, at gøre mig fortjent til en stor rolle i begge ender af banen,” siger Lasse til Handballtransfer og fortsætter:

“Det bliver et rigtig spænende hold med mange dygtige spiller, trænerstab og en god hjemmebane. Derfor er jeg sikker på at TMS Ringsted er en klub som etablere sig i ligaen.”

Selv om Lasse Hamann-Boeriths blot er 22 år, har han allerede været vidt omkring. I denne, endnu ikke helt afsluttede sæson, har han spillet i SønderjyskE, men uden ret meget spilletid. Forinden var Lasse Hamann-Boeriths i TM Tønder, hvor det også blev til en halv sæson i Ligaen samt en helt sæson i 1. division. Forinden var han også en tur i Norge hos Drammen HK samt i Skjern efterfølgende. De første håndboldsko blev trådt i Sydstjernen i Aabenraa.

 

 

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.