Foto: Randers HK

Den hurtige aarhusianske profil skifter til Randers HK på en 2-årig aftale. Julie Pontoppidan har spillet hele sin karriere i Aarhus.

”Jeg er utrolig glad for, at Julie Pontoppidan har valgt Randers HK”, siger cheftræner Niels Agesen og fortsætter; ”Julie har siden sin første optræden i ligaen vist, at hun er lavet af noget specielt, og hun har udviklet sig til at blive en profil i ligaen. Jeg håber, vi kan være medvirkende til, at hun fortsætter sin udvikling, for jeg er overbevist om, at hun kan bidrage til, at vi bliver bedre i de fleste af spillets faser.”

Julie Pontoppidan udtaler selv: “Jeg glæder mig meget til at skulle starte op i Randers HK og blive en del af holdet og klubben. Jeg kunne mærke efter mange samtaler med Niels og klubben, at ambitionerne og tilgangen til måden at spille og træne håndbold på stemmede godt overens med mine egne forventninger. Jeg tror på, at Randers er det rigtige valg for mig ift. min videre udvikling og mine ambitioner. Jeg glæder mig til at skulle indfri klubbens målsætninger og ambitioner, og møde alle i og omkring klubben.”

Julie Pontoppidan kommer til at spille i Randers HK med trøjenummer #5

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.