Stine Holm skriver 1-årig kontraktFoto: Aarhus United

Stine Holm har tegnet én 1-årig kontrakt med Aarhus United.

I den kommende sæson skal Stine Holm danne fløjpar med Frederikke Hedegaard, som forleden forlængede med Aarhus United for endnu en sæson. Stine har senest tørnet ud for Ajax København, men har tidligere spillet 4 sæsoner i Skanderborg.

Stine Holm, der i sæsonens første 22 kampe er noteret for 67 scoringer ser frem til Aarhus United:

”Fra min tid i Skanderborg har jeg haft et godt view ind i Aarhus United, og jeg har fra starten syntes, at Aarhus United var et fedt projekt. Stadionhallens centrale lokation, Aarhus by generelt og det faktum, at jeg kan fortsætte mit studie, gør det helt perfekt. Og så glæder jeg mig til at få Stadionhallen som hjemmebane.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.