Alberte Simonsen har tegnet en 3-årig kontrakt med Ringkøbing Håndbold.

Alberte Simonsen skiftede i 2018 til Ringkøbing, som amatørspiller og ville forsøge at spille sig til en kontrakt i fremtiden. Hun tog kampen op, velvidende at der var andre der stod forrest i forhold til spilletid.

Hun fik sin første kontrakt i januar 2020 og har nu skrevet under på en ny, som forløber til sommeren 2024.

”Da klubben spurgte om jeg var interesseret i at forlænge kontrakten, var jeg ikke i tvivl. Jeg ser frem til fortsat at være en del af Ringkøbing Håndbold, de næste 3 sæsoner. Jeg kom til klubben for snart 3 år siden, og jeg er helt sikker på, at det er det rigtige sted for mig og min fortsatte udvikling. Jeg er gået fra bagspiller, til først lidt fløj og nu stregspiller. Jeg har allerede udviklet mig meget med Jesper som træner, og der kan stadig bygges mere på, og det ser jeg frem til at fortsat have muligheden for.” Sagde Alberte i en pressemeddelelse.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.