Claus Mogensen og Christian Køhler forlænger til sommeren 2023Foto: København Håndbold

Både Claus Mogensen og Christian Køhler har forlænget samarbejdet med København Håndbold.

København Håndbold forlænger med trænerteamet. Både Claus Mogensen og Christian Køhler har sat deres underskrift frem til sommeren 2023.

Claus Mogensen fortæller i en pressemeddelelse:

”Jeg har det fantastisk i København Håndbold, hvor vi har en masse ambitiøse og seriøse spillere, og en professionel organisation. Samtidig har klubben opbygget nogle sindssygt gode rammer omkring holdet, som gør det muligt både at række ud efter resultater og udvikling, og summen af det hele gør, at jeg hver eneste dag kan møde topmotiveret på arbejde.”

Og her er også et par ord fra Christian Køhler:

”Jeg er utrolig rigtig glad og stolt over, at få muligheden for, at forlænge min aftale. Jeg stortrives i klubben, og muligheden for at fortsætte samarbejdet med truppen, Claus og resten af teamet var altafgørende i mit valg af forlængelsen. Vi har et utroligt solidt og spændende setup, som jeg elsker at være en del af. Samtidig glæder det mig at vi har opjusteret samarbejdet med FIF, hvilket giver os muligheden for at høste frugterne af et stærkt forenings- og talentarbejde, som FIF praktiserer.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.