“Med Mathias Rasmussen om bord i Viborg HK trænerteamet er der skabt en god forbindelse hele vejen igennem organisationen, og ikke mindst har vi styrket vores trænerkompetencer på ligaholdet,” siger cheftræner Jakob Vestergaard om det nye samarbejde.

Mathias Rasmussen blev ansat som sportschef i Viborg HK Forening i juni med det formål at føre nogle af foreningens mange ideer og projekter ud i livet og ikke mindst også arbejde med talenterne. Netop talentudvikling griber direkte ind i ligaen, og derfor forventer Jakob Vestergaard, at Mathias Rasmussens indtræden i teamet vil give gode resultater:

“Vi har længe haft et ønske om et tættere samarbejde med Mathias Rasmussen, både fordi vi har behov for og ønske om at fokuserer mere på talentudvikling, hvilket sker i kraft af, at Mathias Rasmussen bliver en del af ligaholdet.

Som sportschef i foreningen og U19 træner er han jo helt inde i materien, når der skal spottes talenter, og sammenkobler man det med den viden, han opnår ved at være en del af vores trænerteam, sætter det ham i en noget nær ideel position, når vi skal arbejde med klubbens talentudvikling. 

Vi styrker desuden trænerteamet med Mathias Rasmussen som sparringspartner, for han er rigtig dygtig taktisk, og han har en virkelig god spilforståelse. Desuden er både Susanne Wilbek og jeg glade for at arbejde sammen med ham – kemien er god – og det er heller ikke uvæsentligt.”

Tætte bånd mellem forening og ApS

Mathias Rasmussen glæder sig over, at han nu er en fast del af ligaholdets trænerteam og ser også koblingen mellem forening og ApS som en stor styrke:

“Det er en god mulighed for begge parter, at der bliver en direkte kobling i organisationen. Det styrke individuelle indsatsområder og det styrker det generelle samarbejde, så det er dejligt, at begge parter kan se fordelen ved denne konstellation, hvor jeg tilknyttet både forening og ApS.

Personligt har jeg en klar ambition om at blive ved med at udfordre og udvikle mig selv som træner, og der er dette her bare den helt rigtige platform for mig at stå på lige nu. Jeg er ekstrem glad og stolt over, at vi har indgået denne aftale, og jeg glæder mig meget til at lægge en masse kræfter i at opnå store resultater sammen med trænerteamet og spillerne.” Fortæller han i en pressemeddelse fra Viborg HK.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.