Aftalen med højre fløj, Daniel Sørensen, der løb til og med 2023, er nu forlænget til 2025. Samtidig får han selskab af Oskar Harkjær Hare

Daniel Sørensen har forlænget hans aftale med Team Sydhavsøerne og har også fået ny fløjmakker.

”Jeg er utrolig glad for at være nået til enighed med TSØ om en forlængelse af vores aftale. Der skulle ikke meget betænkningstid til. Jeg er rigtig glad for at spille og udvikle min håndbold i TSØ og kan se, at vi sammen er i gang med en god kort- og langsigtet proces med interessante perspektiver. Jeg trives rigtig godt i klubben og nyder at spille i Maribohallerne med den stemning, tilskuerne bringer. Jeg glæder mig og ser frem til mange flere gode oplevelser med TSØ.” Siger han i en pressemeddelse fra Team Sydhavsøerne.

Team Sydhavsøerne har, efter ønske fra Benjamin Jørgensen, løsrevet ham fra kontrakten, der ellers løb i yderligere halvandet år.

I fraværet af højre fløjen tilknyttes ingen ny spiller, da Oskar Harkjær Hare, både til træning men også i kamp som afløser for Benjamin i dennes skadesperiode, har vist sig som en fuldgod afløser.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.