Foto: Fredericia HK

Fredericia Håndboldklub har indgået en tre-årig aftale med Mads Emil Lenbroch, der kommer til klubben fra Århus Håndbold.

19-årig Mads Emil Lenbroch, der er 193 cm høj og 87 kg, glæder sig til at tiltræde i Fredericia HK.
”Det bliver mega fedt. Klubben har et projekt, der tiltaler mig med et godt træningsmiljø, hvor jeg kan udvikle mig. Jeg har både haft Ole Damgaard og Jesper Houmark tidligere, og har et positivt indtryk af dem,” siger Mads Emil Lenbroch, der kender Assistenttræneren Ole Damgaard fra U-landsholdet og Cheftræneren Jesper Houmark fra ungdomhåndbold i Århus.

Mads Emil Lenbroch spiller venstre fløj, og han beskriver sig selv som en moderne en af slagsne.
”Jeg kan dække 2’er i forsvaret, og så kan jeg gå ind i banen og skyde på mål, da jeg i nogle af mine ungdomsår var bagspiller,” siger Mads Emil Lenbroch.

Mads Emil Lenbroch står noteret for 74 mål i 24 U18-landskampe, men også 6 mål i 10 kampe for Århus Håndbold i denne sæson.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.