Foto: Århus Håndbold

Emil Jessen følte det naturligt at forlænge med Århus Håndbold

Emil Jessen har allerede leveret fantastiske håndbolds præstationer i denne sæson. I sin ligadebut tog det ham ikke mere end et par sekunder at sætte sin første scoring ind, og da han besøgte sin gamle hjemmebane i Bjerringbro-Silkeborg, kvitterede han med 10 scoringer.

Den 20-årige back har på en halv sæson bevist, at han er et talent i rivende udvikling, og derfor kan Århus Håndbold glædeligt offentliggøre, at Emil Jessen forlænger sin aftale med Århus Håndbold til 2023. 

 

I første omgang var planen for Emil Jessen spilletid for U19 og enkelte indhop på ligaholdet. Det er dog gået lidt anderledes for SilkeborgVoel-drengen, der hurtigt er blevet en fast spiller på holdkortet for Århus Håndbold. Emil Jessen er særligt glad for den tillid, som trænerstaben har givet ham.

”Jeg stortrives på og udenfor banen, og er allerede blevet en etableret del af truppen, hvor jeg på kort tid har udviklet mig helt vildt. Den tillid som Simon Sørensen og Erik Veje har vist mig, har jeg vægtet højt, og det var derfor et naturligt valg at forlænge med Århus Håndbold. De har de bedste rammer for, at jeg kan udvikle mig de kommende år.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.