ligaprofilen Allan Damgaard sat sin underskrift på en 1-årig kontraktforlængelse med TTH Holstebro.

Allan Damgaard er i gang med sin sjette sæson i TTH Holstebro, og selvom han på papiret er 35 år, har den stærke playmaker haft stor betydning for klubbens placering i toppen af dansk håndbold.

Allan Damgaard kom til TTH Holstebro første gang tilbage i 2012 og efter bl.a. flere år i den tyske bundesliga, gik turen i 2019 ”hjem” til det nordvestjyske på en 3-årig aftale. En knæskade gjorde at Allan Damgaard i den første sæson sad ude i seks måneder. I de seneste 12 måneder har playmakeren derimod med stor rutine, klogskab og masser af fight, markeret sig som en ligaprofil.

For den 35-årige playmaker er glæden stor over kontraktforlængelsen, og han nyder klubmiljøet og de ambitioner, der er i TTH Holstebro.

“For mig er TTH Holstebro meget mere end bare et logo på trøjen. Jeg er rigtig glad for at kunne fortsætte i klubben, og selvom jeg havde andre muligheder, var jeg ikke i tvivl, da jeg drøftede fremtiden med klubben. Det er her, jeg føler mig hjemme, og jeg nyder at kunne bidrage på flere måder, og samtidig være en del af et godt klubmiljø og et sportsligt set-up i toppen af dansk herrehåndbold,” siger Allan Damgaard i en pressemeddelelse fra Holstebro.

Ved siden af håndbold er Allan igang med at bygge hus i Mejrup og nyder at være tæt på både venner og familie. Allan Damgaard er i dag også talenttræner på Sportsklasernes håndboldlinje, hvor han hver tirsdag morgen står for håndboldtræningen.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.