19-årige Thor Christensen forlænger med Skanderborg Aarhus Håndbold.

Ambitionsniveauet i Skanderborg Aarhus Håndbold er tårnhøjt, og allerede fra første sæson er forventningen en plads i slutspillet. Samtidig er der også en klar målsætning om at have et stærkt fokus på morgendagens stjerner og være landets bedste talentudviklende klub. Der er derfor glæde i klubben over, at der nu er tegnet kontraktforlængelse med 19-årige Thor Christensen, som netop er et af de lovende, unge talenter i klubben.

Hans kontraktforlængelse lyder på 2 år, så begge parter har aftale til sommeren 2024.

Den 198 cm høje stregspiller er allerede fast mand i ungdomslandsholdsammenhæng, hvor han som en del af den gyldne generation af unge talenter allerede er ved at markere sig som en kommende topspiller.

Og det er netop talentarbejdet og fokus på talentudvikling, som er afgørende for Thors valg om at fortsætte i Skanderborg Aarhus Håndbold:

”Jeg er rigtig glad for at være i klubben og være en del af projektet, som jeg sagtens kan se gå hele vejen til toppen af dansk håndbold. Jeg har været en del af SHEA, siden jeg var 16 år, og det er her i klubben, i de her rammer, jeg kan udvikle mig mest som håndboldspiller og som menneske. Det er det perfekte sted for mig.” Siger han i en pressemeddelelse.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.