Skjern Håndbold præsenterer midlertidig cheftræner indtil assisterende landstræner overtager posten til sommer 2022.

Claus Dalgaard-Hansen har indgivet ønsket om at trække sig tilbage fra cheftrænerposten hurtigst muligt, hvilket Skjern Håndbold har accepteret.

Beslutningen har sat gang i en større trænerrokade, der nu er faldet på plads.

Til sommer tiltræder den tidligere mestertræner og nuværende assistenttræner for herrelandsholdet, Henrik Kronborg, på en to-årig aftale. Klubben har undersøgt muligheden for at tilknytte Kronborg øjeblikkeligt, men af mange praktiske årsager var dette ikke muligt. Derfor tiltræder den tidligere Herning-Ikast-træner Mathias Madsen med øjeblikkelig virkning, som midlertidig erstatning for resten af sæsonen.

Den midlertidige cheftræner, Mathias Madsen, siger følgende om den nye rolle:

“Forventningerne er store i en topklub som Skjern Håndbold. Det skal der være, og dem vil jeg gøre alt for at indfri – og samtidig give det bedste afsæt til den kommende sæson, når Henrik Kronborg overtager holdet,” siger Mathias Madsen i en pressemeddelse fra Skjern Håndbold.

Fra sommeren 2022 vil Henrik Kronborg atter være tilbage i Skjern Håndbold, hvor han senest var med til at vinde et dansk mesterskab, to pokaltitler og føre klubben frem til kvartfinalen i Champions League sammen med Ole Nørgaard på sidelinjen.

“Jeg havde en utrolig god tid i Skjern sidst – både sportsligt og personligt – og derfor glæder jeg mig enormt meget til at vende tilbage. Skjern Håndbold har notorisk været med i toppen af dansk håndbold gennem rigtig mange år, og mit ambitionsniveau er helt klart, at klubben skal tilbage i de europæiske gruppespil igen. Det bliver fantastisk at vende hjem til Skjern Bank Arena,” siger Henrik Kronborg i en pressemeddelse fra Skjern Håndbold, der tiltræder i sommeren 2022.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.