Den 18-årige ventrehåndede højreback, Oscar von Oettingen, som er hentet i SG Flensburg-Handewitt, hvor han som U19-spiller har spillet flere kampe på Flensburg-Handewitts hold i den tyske Bundesliga i denne sæson.

“Mors-Thy Håndbold er en klub med gode muligheder for at udvikle sig som spiller. Man kan se de mange unge spillere, som har været igennem klubbens talentsystem, som har udviklet sig godt og nu spiller i Mors-Thy Håndbold eller i andre ligaklubber. Jeg tror, at hele setuppet omkring klubben, hvor man får spilletid, ansvar og tillid, selvom man er ung, er den perfekte mulighed for mig i forhold til både spillemæssig og personlig udvikling. Og så har jeg kun hørt positive ting om den store opbakning i området og de mange fans i hallen. Målet er at etablere mig som seniorspiller i Mors-Thy Håndbold og i den danske liga, og jeg glæder mig til at starte i Mors-Thy Håndbold.” Lyder det fra Oscar von Oettingen i en pressemeddelse fra Mors-Thy Håndbold.

Oscar von Oettingen tiltræder i Mors-Thy Håndbold pr. 1/11 2021, og kontrakten løber til 2025. Han støder dog først til truppen og de kommende holdkammerater mandag d. 8. november, da han er til samling med det danske U20-landshold i den kommende uge.

FAKTA:
Oscar von Oettingen, født: 5. februar 2003
Højde: 190 cm. Vægt: 95 kg.
Tidligere klubber: Flensburg-Handewitt
Bosætter i sig i Nykøbing Mors

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.