Thomas Mogensen skifter til SønderjyskEFoto: SønderjyskE

38-årige Thomas Mogensen stopper en lang og glorværdig karriere, når hans kontrakt med SønderjyskE Herrehåndbold udløber til sommer. Fra sommeren 2022 bliver han ansat som sportsmanager i samme klub på en toårig kontrakt.

En af de helt store spillere i dansk håndbold sætter snart et punktum efter en lang og flot karriere.

Thomas Mogensen, der fylder 39 år januar, har besluttet sig for, at han stopper sin aktive karriere, når hans kontrakt med SønderjyskE Herrehåndbold udløber til sommer. Den stærke playmaker, der har deltaget ved flere slutrunder og vundet mange store titler, kan mærke, at krop og sind fortæller ham, at det snart er tid til at snøre håndboldskoene for sidste gang.

I øjeblikket er han ude med en skade i foden, men han vender stærkt tilbage efter julepausen og vil gøre sæsonen godt færdigt i SønderjyskE Herrehåndbold. Læs mere om skaden som holder ham ude her.

Selv om Thomas Mogensen stopper sin aktive håndboldkarriere til sommer, vil han fortsat have sin dagligdag i SønderjyskE Herrehåndbold og have arbejdsplads i Broager Sparekasse Skansen i Sønderborg.

Thomas Mogensen og SønderjyskE Herrehåndbold fortsætter nemlig samarbejdet, når håndboldskoene er sat på hylden, og Mogensen tiltræder til sommer i en nyoprettet stilling som sportsmanager i SønderjyskE Herrehåndbold. Parterne er blevet enige om en toårig aftale fra 1. juli 2022 og to år frem.

I rollen som sportsmanager kommer Thomas Mogensen til at arbejde tæt sammen med sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt, som han skal hjælpe med en lang række opgaver, og han bliver en vigtig del af klubbens sponsornetværk, lige som han skal hjælpe med at udvikle spillerne både på og uden for banen.

“Thomas Mogensen har prøvet mere end de fleste i håndboldverdenen, og allerede nu som spiller øser han ud af sine erfaringer. Nu skal han gøre sæsonen godt færdigt inde på banen, og derefter ser jeg frem til at få ham op på kontoret og bidrage til, at SønderjyskE kan tage yderligere skridt uden for banen.” Fortæller Simon Hajdu Lindhardt i pressemeddelsen fra SønderjyskE Herrer.

BLÅ BOG
Thomas Mogensen

Klubber
Odder IGF 1987-2002
Viborg HK 2002-2003
GOG Håndbold 2003-2007
SG Flensburg-Handewitt 2007-2018
Skjern Håndbold 2018-2020
SønderjyskE Herrehåndbold 2020-2022

Klubtitler
DM-guld med GOG i 2004 og 2007
Pokalmester med GOG i 2004 og 2006
Vinder Cup Winners Cup med Flensburg-Handewitt 2012
Vinder Champions League med Flensburg-Handewitt 2014
Tysk pokalmester med Flensburg-Handewitt 2015
Tysk mester med Flensburg-Handewitt 2018

A-landsholdet
2 x deltagelse ved VM
3 x deltagelse ved EM
1 x deltagelse ved OL
Europamester 2012
VM-sølv 2011
EM-sølv 2014

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.