Landsholdsudtagne Simon Bogetoft Pytlick kunne ikke genkende landstræner Nikolaj Jacobsens telefonnummer, da han lå på sofaen og så film sammen med sin mor.

Som kun 20-årig får GOG-backen Simon Bogetoft Pytlick måske sin debut på A-landsholdet ved Golden League-stævnet i starten af november, hvor Danmark skal møde Norge, Frankrig og Holland.

Forud for udtagelsen havde den danske landstræner Nikolaj Jacobsen vanskeligheder med at fange Simon Pytlick på telefonen. Han kunne derfor ikke få ham fortalt, at han gerne vil have ham med ind i landsholdstruppen.

“Jeg havde jo ikke Nikolajs nummer kodet ind”, som GOG-backen smågrinende fortæller til Sport Fyn, og han fortsætter:

“Så skrev Nikolaj på Messenger, om jeg ikke lige kunne ringe til ham.” Og det gjorde Simon så, hvor han fortalte:

“At der var en samling i forbindelse med Golden League, og at jeg skulle med. Jeg blev selvfølgelig utrolig glad og stolt. Jeg skulle lige bruge et par timer på at sluge det. Jeg havde ikke lige set den komme. Ikke nu, i hvert fald.”

Landstræneren kunne selvfølgelig ikke love den talentfulde GOG-back en A-debut.

“Jeg tror, det bliver vanskeligt mod Frankrig og Norge. Hvis jeg får chancen, bliver det nok mod Holland. Jeg forventer ikke at komme til at spille, men jeg glæder mig alligevel til at møde drengene og til at få nogle fede træninger”, som det lyder fra Simon Bogetoft Pytlick.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.