Foto: Skanderborg Håndbold

Thea Rasmussen har indgået en aftale med Skanderborgs ligahold fra næste sæson.

Den unge playmaker tilknyttes ligakvinderne fra sæsonen 21/22. Hun har tegnet en aftale for næste sæson. Hun er netop den tredje spiller, som tager springet fra eliteakademiet SHEA – læs mere om det på hjemmesiden.

Thea Rasmussen glæder sig allerede:

”Jeg har været en del at klubben igennem deres akademi SHEA de seneste 3 år og trænet med ligaholdet 1,5 sæson nu. Herfra har jeg fået et helt fantastisk indtryk af klubbens træningsmiljø og de andre piger. Derfor er jeg rigtig glad for at have sat min underskrift i Skanderborg Håndbold. Jeg ser nogle gode muligheder for at udvikle mig offensivt og defensivt og samtidig tilegne mig noget erfaring. Derfor glæder jeg mig til at give 100% for at vi i fællesskab kan skabe de bedst mulige resultater for Skanderborg Håndbold.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.