Foto: GGIF

Anton Rosenkilde skifter fra sommer Skanderborg ud med Grindsted GIF.

Anton skal erstatte den nuværende stregspiller Nikolaj Keller, der flytter til Købehavn hvor han vil studere. Den unge stregspiller bliver beskrevet som et stort talent, med god fysik.

18-årige Anton Rosenkilde, som er i gang med hans andet år i U19 fortæller, at han gerne vil udfordres:

Efter at have spillet U19 i to år vil jeg gerne udfordres endnu mere på seniorniveau for at kunne fortsætte min udvikling. Her ser jeg Grindsted som det optimale sted for mig, da der er en masse erfarne spillere, jeg kan lære af, kombineret med nogle unge spillere, der ligesom jeg selv er på vej frem.” Fortæller Anton Rosenkilde til Jv.dk.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.