Foto: Team Sydhavsøerne

22-årige Nicolaj Jørgensen forlænger yderligere 2 sæsoner med Team Sydhavsøerne.

Han har været Team Sydhavsøernes og rækkens helt store åbenbaring og oplevelse, hvorfor det er nærliggende, at sportschefer og trænere fra højere sportsligt niveau har udvist interesse – efter sigende fra en del klubber.

“Jeg har valgt at forlænge med Team Sydhavsøerne, da jeg synes vi har gang i et spænende projekt, samtidig med, at vi ligger godt til i 1. Division. Jeg har virkelig fået et godt indtryk af klubben og trives utrolig godt i truppen. Jeg tror på, at en forlængelse i TSØ forsat kan udvikle mig til at lægge lag på og blive en mere komplet spiller. Hvis jeg skal nå så langt som muligt i min karriere, så føler jeg, at denne beslutning er det rigtige for mig lige nu.” Lyder det fra hovedpersonen i en pressemeddelelse.

Nicolaj blev skadet i nederlaget til Vendsyssel, hvor han vrikkede om på foden. Han var ikke med i gårdagens nederlag til HEI Skæring, som måtte se sig slået med 34-31.

Nicolaj har haft sin håndboldopvækst i Hanstholm IF, hvorefter han spillede u10 og u12 i Thisted IK, som blev til THY håndbold i u14. Derefter faldt valget på fodbold, indtil han som 2. års U18 valgte at vende tilbage til håndbolden i HF Mors, hvor det blev til en 4. plads ved DM. Det lignede også en sikker DM-plads i U19, indtil Corona satte en stopper for sæsonen. Han skiftede sidste sæson til Team Sydhavsøerne fra KIF Kolding.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.