En af verdens bedste kvindelige håndboldspillere i mere end et årti, Nora Mørk, er tiltrukket af træningsmiljøet i Team Esbjerg.

Hun forlader i sommeren 2022 Champions League-vinderne Vipers Kristiansand for at skifte til Team Esbjerg på en toårig aftale.

Den 30-årige Oslo-pige var i udlandet for første gang som teenager, da hun i 2007-2008 skiftede fra barndomsklubben Bækkelaget til Aalborg DH en sæson. Efter otte sæsoner tilbage i hjemlandet, heraf syv succesrige år i Larvik HK, spillede hun i tre sæsoner for håndboldstormagten Györ og derefter en sæson i CSM Bucuresti. Efter to sæsoner hos de norske mestre er hun klar til et nyt eventyr.

“Jeg har altid følt mig godt tilpas ved at spille i udlandet, og da de mange norske spillere i Esbjerg trives vældig godt, var det naturligt at tage kontakt til Teams Esbjerg træner, Jesper Jensen. Vi havde en rigtig god snak, og jeg fandt ud af, at vi ser ens på mange ting. Jeg er en ivrig og ambitiøs håndboldspiller og har hele tiden lyst til at blive bedre. Jeg tror, jeg vil passe godt ind, og jeg ser virkelig frem til at få lov til at spille i klubben.” Keder det fra Nora Mørk i en pressemeddelse.

Cheftræneren vurderer, at tilgangen af Nora Mørk 1. juli 2022 vil lægge yderligere et lag på det brand og den anseelse i toppen af europæisk klubhåndbold, som klubben grundlagde for to sæsoner siden. Så kom Mette Tranborg i den følgende sæson, Henny Reistad i sæson to og nu Nora Mørk i sæson tre. De er alle attraktive spillere, der kan afgøre europæiske kampe, og vil sammen med den øvrige stærke trup gøre ambitionen om at spille Final4 i de næste sæsoner til ikke bare et håb, men en realistisk mulighed.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.