En sikker mand på holdkortet. Den spiller, som får tandhjulene til at køre rundt i maskinrummet.

Superlativerne står i kø, når snakken falder på forsvarskrumtappen Kristian Bonefeld. Og nu kan det østjyske håndboldpublikum glæde sig over, at den sympatiske og erfarne spiller har forlænget aftalen med Skanderborg Aarhus Håndbold for yderligere to år frem til sommeren 2024.

Glæden over aftaleforlængelsen er gensidig hos Kristian Bonefeld:

”Nu har det her projekt med Skanderborg Aarhus Håndbold været i gang i et halvt år, og jeg synes, det går rigtig, rigtig godt, og det vil jeg gerne fortsætte med at være en del af. Vi deler mange af de samme værdier og ambitioner, og jeg ser, at klubben udvikler sig, og det føler jeg også, at jeg selv gør.

Det betyder, at min rolle på holdet ændrer sig i takt med, at jeg bliver ældre og får mere erfaring. Det er helt naturligt, at jeg også får mere ansvar, spillemæssigt og kommunikativt.” Lyder det i en pressemeddelse.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.